Over ons

De beste interim woordvoerders

Woordvoerders.nl is een gespecialiseerd interim-bureau voor ervaren woordvoerders, persvoorlichters en PR-managers. De mensen van Woordvoerders.nl kennen het specialisme door en door. Die jarenlange praktijkervaring zet Woordvoerders.nl in voor de beste interim-oplossingen op dit gebied.

Flexibele oplossingen

Woordvoerders.nl bestaat sinds 2019. Ons team bestaat momenteel uit circa tien senior woordvoerders, persvoorlichters en PR-managers. De mensen van Woordvoerders.nl werken bij voorkeur voor organisaties die een positieve maatschappelijke impact willen maken. Dat zijn overheden, ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Wij worden ingezet om pieken in het werk op te vangen, voor projecten, tijdelijke commissies, bij ziekte of zwangerschapsverlof, om een sabbatical waar te nemen of bij crisissituaties. De opdrachten duren meestal drie tot zes maanden.

Oud-journalisten

De woordvoerders van Woordvoerders.nl hebben ruime ervaring als woordvoerder, persvoorlichter of PR-manager. Ze werkten daarnaast ook vaak als journalist, verslaggever of presentator bij een landelijke omroep of dagblad.

Leene Communicatie

Woordvoerders.nl maakt deel uit van Leene Communicatie. Leene Communicatie bestaat sinds 2001, is gevestigd in Gouda en actief voor bedrijven zoals Randstad, Vattenfall, de Johan Cruijff ArenA en publieke organisaties zoals ministeries, provincies en gemeenten. Het bureau is prijswinnend en ISO-gecertificeerd.